Sommaruppehåll
från 23 juni t.o.m. 9 augusti 2022.
Öppnar med nytt koncept onsdagen den 10 augusti kl:10:30.
Sommarmeny
Under juni månad har vi serverat en sommarmeny
bestående av flera olika kalla tallrikar, sallader, pajer och räksmörgåsar.
Kalla tallrikar 120:- / port.
Marinerad svensk kycklingfilé med kronärtskockskräm som vi smaksätter med soltorkade tomater, vitlök(eko), persilja och citron (KRAV). Pastasalladen smaksätter vi med pesto och ekologiska oliver.
Varmrökt lax från Vägga rökeri i Norge som serveras med en mild pepparrotskräm gjord på KRAV-märkt majonnäs och laktosfri KRAV-märkt yoghurt smaksatt med pepparrot. Vinägrett potatissalladen gör vi på KRAV-potatis, rödlök(eko), kapris, sockerärtor, rädisor och örter.
Svenskt KRAV-märkt nötkött från Faringe som vi marinerar i ekologiskt rödvin och ekologiska kryddor. Den krämiga potatissalladen innehåller förutom potatis och majonnäs även rödlök, kapris och sockerärtor. Ingår: Surdegsbröd och smör
Pajer, sallader och smörgåsar
110:- / port.
Valfria dressingar: Vitlöksdressing, Rhodes islanddressing, Vinägrettdressing
(alla dressingar är laktos och mjölkproteinfria)
Paj innehållande fetaost & spenat som bakas med fina råvaror som mjöl, ägg och mjölk från Svenska gårdar och självklart med äkta ost, utan animaliska råvaror, men innehåller löpe.
Paj innehållande lax & fetaost som bakas med fina råvaror som mjöl, ägg och mjölk från Svenska gårdar och självklart med äkta ost, utan animaliska råvaror, men innehåller löpe.
Denna skaldjurssallad innehåller förutom räkor och kräftstjärtar, quinoa, isberg, rödkålssallad, sojabönor m.m.
Serveras TORSDAG-LÖRDAG, förboka gärna övriga dagar. Denna supergoda räksmörgås är gjort på ett dansktrågbröd som bakas av GK-bageriet i Uppsala och som sen läggs med Kokta KRAV-ägg, KRAV-majonnäs och som toppas med 120 g hand skalade räkor. Dekoreras med citron och dill, picklade rödlöken får du som tillbehör.