Happy Food

Kundkommentarer

Tillställning 12 maj 2016:

"Vi är väldigt nöjda med cateringen! Flera av deltagarna undrade var maten kom ifrån och hur man får kontakt med er. =) Maten var supergod! Och servicen har varit väldigt bra. Det är enkelt att ha att göra med er och ni är lyhörda för våra behov. Svenska Kyrkan"

Bröllopsfest den 9 august 2014:

"Nu är vår bröllopsfest över och vi är jättenöjda! Maten smakade super och det var många som uttryckte detta! Personalen var trevlig och engagerad, det kändes att de var måna om trivseln. Vänliga hälsningar Anna Bonnevie"

Bröllop den 12 juli 2014:

"Hej! Tack för hjälpen igår. Vi hade det jättefint!Vill bara förmedla att maten var jättegod och mycket uppskattad! Det var många som kom till oss och sade spontant att den var jättegod, köttet var helt perfekt, såsen var god osv. Så ni vet! Hälsn. Tove Hjorth"

Specialbuffé den 11 juni 2014:

"Hej! Vill bara tacka för den fina och goda buffen som vi fick den 11/6. Min dotter var så glad över att kunna äta allt på bordet och gästerna var även de mycket nöjda. Jag rekommenderar er gärna !! Hälsningar från Anette Wiktorsson"

Buffé midsommarafton 2014:

"Hej Anna! Stort tack för jättefin buffé och smidig leverans. Vi och våra midsommargäster var supernöjda. Hälsningar Mona Sthålberg"

Upplandsfriidrott 10 maj 2014:

"Vill bara tala om att maten var kanonbra och att vi är väldigt nöjda med er som matleverantörEmoji MVH Ingela Lindqvist"

Fest den 26 april 2014:

"Hej! Jag vill bara tacka för fantastiskt god mat! Allt var verkligen väldigt gott och precis sån festmat vi tänkt oss. Och förrätten med sallad och skaldjur var både riklig och såg festlig ut när man kom in i rummet. Jag kan verkligen rekommendera er, om någon behöver tips om en bra cateringfirma. God mat och ni lyssnar in önskemål och tar hänsyn till dem. Tack än en gång och hälsa även dina kolleger som lagat maten och Lena Hägg som vi hade kontakt med i början! Ingrid Bergman"

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies. Lär mer i vår integritetspolicy.