Familjelådan

Vi lagar vardagsmys med kärlek och omtanke

Familjelådan är för dig som lever i en miljömedveten och aktiv familj och som önskar att vardagsmiddagarna var bättre planerade och genomtänkta, såsom helglyxen.
Måltiden ska vara varierad, näringsriktig, mättande och god.
Vår enkla idé är ”Nyttig & naturlig mat utan onödiga smakförstärkare och tillsatser som får både miljön och människan att må bra”.
 
Vi är KRAV-certifierade och i den mån det går använder vi ekologiska, KRAV-märkta och gärna även närproducerade råvaror. 
Vi är certifierade med 50% men använder i dagsläget ca 70% KRAV-märkta och ekologiska råvaror. Många rätter i familjelådorna har ofta en högre procent.

Familjelådan kan hämtas hos oss på Björkgatan 73 på:
söndagar mellan kl: 16.00 - 18.00 alternativt på måndagar mellan kl:07-18 eller i butiken i Svava matgalleria söndagar kl:12-16 eller måndagar kl:8-19.
Utkörning av familjelådan inom Uppsala stad (samt till Lindbacken) sker på söndagar mellan kl: 16.00 - 21.00 mot en avgift på 50:-, om inget annat är överenskommet. Utkörning till Storvreta, Knivsta och Alsike sker på måndag kl:17-19 mot en avgift på 60:-, om inget annat överenskommet.

Fördelar: Skapar mindre stress i vardagen, leva mera hållbart, äta mera Krav & ekologisk mat, minska matsvinnet och spara pengar. Bra mat skall få både dig och miljön att må bra!

Beställ maten senast onsdagskvällen för leverans eller avhämtning på nästkommande söndag eller måndag. 

Är du allergisk? Vill du veta om Familjelådan innehåller någon allergen kontaktar du oss via mejl (info@happy-food.se)
eller telefon (018-71 20 20) mellan kl 8-16 innan du gör din beställning.

 Beställ familjelåda här

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies. Lär mer i vår integritetspolicy.