Skola/Förskola

Kundkommentarer

Förälder på förskola

Förälder på förskola​
Hej. Min son (6 år) gick på Gamla Uppsala Montessoriförskola förra året och fick då mat från er på Happy Food. Nu bor vi i Italien sedan ett halvår tillbaka, och det har förstås blivit mycket god pasta av alla sorter. När vi diskuterade lasagne sa min son: "-Men lasagnen på förskolan är fortfarande den bästa i världen. Jag åt alltid två portioner och ibland mer om det fanns kvar. Den var sååå god!". Några sekunder senare så kom han på att han nog inte ätit alla sorters lasagne i hela världen, så han kan ju inte vara säker på att er är godast, men det kanske är så ändå.
Vänliga hälsningar. - Marcus

icon leende kvinna

Förälder på förskola
Jag skulle härmed vilja TACKA ER! för de gångna 5 åren som ni har lagat mat och gjort min dotter glad!
Hon har gått på Liten Lär och vi har fått höra många gånger hur underbart maten har smakat. I vår familj lägger vi stor vikt på maten och att den se bra ut och smakar gott så att man kan njuta i flera dimensioner samtidigt under sin måltid, och naturligtvis att man kan äta den med så gott samvete som det går för jordens och miljöns skull.
Tack för tryggheten vi har kunnat känna när vi har lämnat vår dotter på Liten Lär!

*Bild på kunden endast är i illustrationssyfte.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies. Lär mer i vår integritetspolicy.