Våra mervärden

Med oss som matleverantör får ni en rad mervärden som ni kan lyfta i er profil som förskola/skola. Ett stort miljötänk är framtiden.

Vi har drivit Happy food sen 2019 och under den tiden har vi hela tiden strävat efter att förbättra vårt hållbarhetstänk kring klimat och miljö.

Vi KRAV-certifierade oss 2012 med 50 %, men idag håller vi över 70 % ekologiska råvaror i vår matlagning, annars väljer vi svenskt och närproducerat.
Vi certifierade oss i år med WWFs ”One planet plate”, vilket innebär att vi klimat beräknar maten som vi serverar.

Vi försöker dela med oss av våra kunskaper och medvetenhet via inspirationsbrev till våra kunder.

Vi jobbar ständigt med att minska miljöpåverkan genom klimatberäkning av maten, minskat matsvinn i köket, minskad vattenförbrukning i köket, inköp av El-bilar för att minska utsläppen och kompostmaskin för att ta hand om de matrester som köket lämnar efter sig.

Vi underlättar vardagen för många förskolor/skola, företag och familjer med ekologisk vällagad mat med mycket kärlek och omsorg.

Vi känner att vi gör en insats för både individen och miljön. Det bästa med Happy Food är att vi får jobba med det vi brinner för. Att kunna påverka både hälsa och miljön genom att hjälpa andra med medvetna val.

Vår styrka i företaget är personalen då vi har en stor variation på ålder, kvinnor och män, olika kulturella bakgrunder, olika utbildningar och även en del med vissa funktionshinder. Men alla har samma mål att det skall vara roligt att gå till jobbet och att alla är lika viktiga och tillsammans blir vi ett starkt team.

Vi är ett lokalt Uppsalaföretag och genom att ta mat från oss minimeras inte bara transporten på maten utan ni stödjer ett företag i er kommun.

Var nominerade till - Årets Hållbara företag 2019.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies. Lär mer i vår integritetspolicy.