Familjelådan

Vi lagar vardagsmys med kärlek och omtanke

Familjelådan är för dig som lever i en miljömedveten och aktiv familj och som önskar att vardagsmiddagarna var bättre planerade och genomtänkta, såsom helglyxen.
Måltiden ska vara varierad, näringsriktig, mättande och god.
Vår enkla idé är ”Nyttig & naturlig mat utan onödiga smakförstärkare och tillsatser som får både miljön och människan att må bra”.
 
Färdiga rätter varje vecka som kan kompletteras med grönsaksblandningar, basvaror, lunchlådor m.m.
Vi
tillagar den tidskrävande grytan, biffarna, såsen m.m. Ni kompletterar rätten med en kolhydratkälla, t.ex. ris, pasta, bulgur, matvete, potatis samt rikligt med grönsaker.
Familjelådan är förpackad i modifierad atmosfär med livsmedelsgas för längre hållbarhet.

Vi är KRAV-certifierade och i den mån det går använder vi ekologiska, KRAV-märkta och gärna även närproducerade råvaror. Vi är certifierade med 50% men använder i dagsläget ca 70% KRAV-märkta och ekologiska råvaror. Många rätter i familjelådorna har ofta en högre procent.

Familjelådan kan hämtas hos oss på Björkgatan 73 på:
söndagar mellan kl: 16.00 - 18.00 alternativt på måndagar mellan kl:07-18.
Utkörning av familjelådan inom Uppsala stad (samt till Lindbacken) sker på söndagar mellan kl: 16.00 - 21.00 mot en avgift på 50:-, om inget annat är överenskommet. 

Är du allergisk? Vill du veta om Familjelådan innehåller någon allergen kontaktar du oss via mejl (info@happy-food.se)
eller telefon (018-71 20 20) mellan kl 8-16 innan du gör din beställning.

 Beställ familjelåda här

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies. Lär mer i vår integritetspolicy.